. . .

Fém nyílászárók

Kategória:

Leírás

Termékeink közé tartozik az acél ajtók és acél ablakok gyártása. Melynek méretét, színét és kialakítását az ön igényei szerint készítjük el.
Az acél nyílászárók egyszerű zárak alkalmazása esetén is megfelelő betörés, robbanás és átlövés elleni védelmet biztosít. Megrendelőink esztétikus megjelenésre vonatkozó igényeit maradéktalanul kielégítjük az üvegezett és teli panelekkel kombinált szerkezeteink.

Az ár tartalmazza a tervezést, anyagbeszerzést, anyagköltséget, legyártást, festést, felszerelést, kiszállítást és beszerelést, illetve a régi elavult, vagy tönkrement nyílászárók bontását (ha szükséges). Egy szóval mindent.
A kiszállás ingyenes felméréssel és adott esetben árajánlat adással történik. Kedvező anyagvásárlási lehetőséget, házhoz szállítást biztosítunk.
Nyílászárók ára mérettől és felszereltségtől függ. Árajánlatkéréshez kérem keressen fel minket a kapcsolat menüpontban. Időpont egyeztetést követően munkatársaink felmérik az önnek megfelelő nyílászáró méreteit, kialakítását és felszereltségét. Ezt követően cégünk e-mailben küldi önnek árajánlatunkat.